Hoe?

Samen brengen we zaken in beweging

Als uw vereniging actief is in de bevordering van het ondernemerschap in België en beantwoordt aan de organisatorische en financiële criteria van Pulse Foundation, neem dan contact op met ons door het online formulier in te vullen. Vertel ons over uw activiteiten en het ontwikkelingsproject dat u voor ogen hebt.
PRESELECTIE:
Tijdens een eerste contact maken we kennis met elkaar en bekijken we de mogelijke synergieën tussen onze verenigingen.
EERSTE BEOORDELING VAN EEN ONTWIKKELINGSPROJECT:
U stelt ons uw ontwikkelingsproject voor waarvoor u steun wenst te krijgen van de Pulse Foundation. Uw project en de steun die u wenst, moeten concreet, gedetailleerd en goed onderbouwd beschreven zijn. Ook het bedrag van de subsidies en de aard van andere gewenste ondersteuning moeten nauwkeurig beschreven zijn. Het project moet lopen over een periode van minstens 3 jaar en de werking ervan zalom de 6 maanden geëvalueerd worden. We kunnen u helpen om het project zo samen te stellen dat het beantwoordt aan uw wensen en aan de selectiecriteria van de Pulse Foundation.
VOORSTELLING AAN DE RAAD VAN BESTUUR
Uw project, dat al een eerste keer beoordeeld is, wordt vervolgens door de verantwoordelijken voorgesteld aan ons selectiecomité. Na deze presentatie volgt een vraag-en-antwoordsessie.
BEOORDELING:
Het selectiecomité beoordeelt daarna uw project en bepaalt heel precies het bedrag en de voorwaarden van de subsidie.
EVALUATIE:
Pulse Foundation begeleidt u tijdens onze hele samenwerking. Om de zes maanden doen we een evaluatie van de vooruitgang van uw project, de toegewezen bedragen en de verkregen resultaten.

Reacties zijn gesloten.