LOGO_INNOVATORS_UNDER_35_EUROPE

MIT Technology Review ontdekt en presenteert elk jaar een nieuwe generatie van ‘Innovators Under 35’, jonge belovende talenten die innoverende technologieën ontwikkelen als alternatieve oplossing voor de grote uitdagingen van vandaag, en die daarmee het leven van miljoenen mensen wereldwijd beïnvloeden.

MIT Technology Review(is het oudste technologiemagazine ter wereld), lanceert reeds 6 jaar plaatselijke edities van een “innovators award” in verschillende Europese landen, om een wereldwijde gemeenschap van creatieve jonge talenten te creëren die mede de toekomst vorm geven.

‘Innovators under 35’ wil jonge innoverende starters belonen en een invloedrijke en inspirerende wereldwijde gemeenschap creëren van jonge uitvinders, pioniers en maatschappelijke baanbrekers.

Het programma dekt alle domeinen die verband houden met innovatie en plaatst grote innovatoren, zoals Konstantin Novoselov (Nobelprijs fysica), Max Levchin (ontwikkelaar van PayPal) en Sergey Brin (oprichter van Google) in de schijnwerpers.

Deze prijzen vormen een unieke erkenning, toegekend door wetenschappers en academici, van het baanbrekend werk van de beste “innovators” in België en Luxemburg.

Het doel van deze award is een podium te bieden aan innovatie, aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en aan de creatieve toepassing van de reeds bestaande technologieën om actuele problemen op te lossen en de vooruitgang in werelduitdagingen te stimuleren.

Wie?

Kandidaten zijn ondernemers of academici die innovatieve projecten ontwikkelen in alle domeinen van de technologie. Onder de disciplines vallen ondermeer, biotechnologie, hardware, energie, internet, nanotechnologie, software en telecommunicatie De nominaties zijn momenteel geopend en lopen nog tot 13 maart 2015, voor starters jonger dan 35 die aan vernieuwende projecten werken met een reële of potentiële impact op de wereld waarin we leven.

Hoe?

Nominaties zijn vanaf vandaag tot en met 13 maart in te dienen via het web platform www.mitinnovatorseurope.com. Voor meer informatie over de nominaties, contact opnemen met Alexandra Vleeracker, av@pulsefoundation.com

Door de steun die Pulse Foundation brengt aan verenigingen die het ondernemerschap ondersteunen, komt de stichting in contact met talrijke innoverende en ambitievolle ondernemers die kans maken om ons op Europees en wereld niveau waardig te vertegenwoordigen.