BEyond

Pulse Foundation lanceert in samenwerking met de organisaties Agoria, EY, Imec, Sirris, DataScouts en Universem, het unieke acceleratieprogramma ‘BEyond: Excellence in Entrepreneurship’ voor ambitieuze tech scale-ups. BEyond ondersteunt scale-ups met de raad van beslagen Belgische en internationale topondernemers aangevuld met advies en praktijkervaring van consultants. Inschrijven kan vanaf 8 januari. Meer informatie op be-yond.be.
Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Laat een reactie achter

Vlajo wint Europese Bata Quality Award 2017

Vlajo, marktleider in ondernemend onderwijs in Vlaanderen en partner organisatie de Pulse Foundation, werd zopas in Sofia, Bulgarije, door de Europese koepelorganisatie JA Europe onderscheiden met de Thomas J Bata Quality Award 2017. De Award staat voor de lange termijn visie inzake kwaliteitsstandaarden in ondernemend onderwijs en wordt uitgereikt aan één van de 40 leden-landen van JA Europe. Meer info
Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Laat een reactie achter

Kick off Ondernemers voor de Klas

Op maandag 9 januari 2017 heeft Vlajo de aftrap gegeven van hun programma Ondernemers voor de Klas. Dit jaar met getuigenissen van Hans Burlon (CEO Studio 100) en Hilde Crevits (minister van Onderwijs). Dit evenement heeft heel wat media-aandacht opgeleverd. Onder andere in een uitzending van de VRT: Studio 100-baas Hans Bourlon geeft les in Leuven
Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Laat een reactie achter

De erkenning voor innovators binnen Europa is gelanceerd!

LOGO_INNOVATORS_UNDER_35_EUROPE

MIT Technology Review ontdekt en presenteert elk jaar een nieuwe generatie van 'Innovators Under 35', jonge belovende talenten die innoverende technologieën ontwikkelen als alternatieve oplossing voor de grote uitdagingen van vandaag, en die daarmee het leven van miljoenen mensen wereldwijd beïnvloeden.

MIT Technology Review(is het oudste technologiemagazine ter wereld), lanceert reeds 6 jaar plaatselijke edities van een “innovators award” in verschillende Europese landen, om een wereldwijde gemeenschap van creatieve jonge talenten te creëren die mede de toekomst vorm geven.

'Innovators under 35' wil jonge innoverende starters belonen en een invloedrijke en inspirerende wereldwijde gemeenschap creëren van jonge uitvinders, pioniers en maatschappelijke baanbrekers.

Het programma dekt alle domeinen die verband houden met innovatie en plaatst grote innovatoren, zoals Konstantin Novoselov (Nobelprijs fysica), Max Levchin (ontwikkelaar van PayPal) en Sergey Brin (oprichter van Google) in de schijnwerpers.

Deze prijzen vormen een unieke erkenning, toegekend door wetenschappers en academici, van het baanbrekend werk van de beste “innovators” in België en Luxemburg.
Het doel van deze award is een podium te bieden aan innovatie, aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en aan de creatieve toepassing van de reeds bestaande technologieën om actuele problemen op te lossen en de vooruitgang in werelduitdagingen te stimuleren.

Wie?
Kandidaten zijn ondernemers of academici die innovatieve projecten ontwikkelen in alle domeinen van de technologie. Onder de disciplines vallen ondermeer, biotechnologie, hardware, energie, internet, nanotechnologie, software en telecommunicatie De nominaties zijn momenteel geopend en lopen nog tot 13 maart 2015, voor starters jonger dan 35 die aan vernieuwende projecten werken met een reële of potentiële impact op de wereld waarin we leven.
Hoe?
Nominaties zijn vanaf vandaag tot en met 13 maart in te dienen via het web platform www.mitinnovatorseurope.com. Voor meer informatie over de nominaties, contact opnemen met Alexandra Vleeracker, av@pulsefoundation.com
Door de steun die Pulse Foundation brengt aan verenigingen die het ondernemerschap ondersteunen, komt de stichting in contact met talrijke innoverende en ambitievolle ondernemers die kans maken om ons op Europees en wereld niveau waardig te vertegenwoordigen.
Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Laat een reactie achter

Algemene Vergadering:

De foto’s van onze Algemene Vergadering 2014 Lees verder
Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Laat een reactie achter

Video’s: het enthousiasme van de starters!

Getuigenissen: Lees verder
Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Laat een reactie achter

Pulse Foundation, de coach van de verenigingen!

Pulse Foundation werd opgericht door privé schenkers uit de ondernemingswereld. Hun doel is, via een filantropisch initiatief dat uniek is in België, de ondernemingszin weer aan te wakkeren. Deze wens is ontstaan uit de overtuiging dat ondernemen niet alleen noodzakelijk is voor het behoud van onze welvaart, maar dat dit ook de creativiteit en de zelfontplooiing bevordert en aanmoedigt.

Lees verder

Laat een reactie achter