Waarom?

Pulse Foundation steunt organisaties die het ondernemerschap bevorderen en aanmoedigen, door jongeren en minder jongeren zin te geven in ondernemen en hen op te leiden als bedrijfsleider.

PULSE Foundation zet zich in voor een ondernemende samenleving met als doel jobs te creëren en innovatie en economische groei te stimuleren. De stichting beschikt over uitgebreide middelen, een breed netwerk en heel wat expertise voor het uitwerken van ontwikkelingsprogramma’s in nauwe samenwerking met ondernemingsorganisaties. PULSE Foundation werkt ook samen met de belangrijkste spelers op het vlak van onderwijs, coaching, opleiding en financiering om de volgende generatie bedrijfsleiders te vormen en de omgeving te verbeteren waarin ze hun bedrijven moeten oprichten en doen groeien. Onze ambitie is een duidelijke en meetbare impact te hebben op de welvaart door het aanmoedigen van nieuwe ondernemers, het bevorderen van research en de creatie van nieuwe ondernemingen in de beloftevolle sectoren.
Pulse Foundation wil bijdragen tot de welvaart door op duurzame wijze de economische ontwikkeling in ons land te stimuleren. We doen dat door organisaties te steunen die het ondernemerschap bevorderen en aanmoedigen, door jongeren en minder jongeren zin te geven in ondernemen en hen op te leiden als bedrijfsleider.

Reacties zijn gesloten.