STARTERS

Belgische starters ondersteunen blijft een evidentie voor de stichting. We hebben ware succesverhalen zien groeien bij de partners die Pulse steunt: Collibra of Sortlist bijvoorbeeld.

De programma’s van onze partners bieden veelzijdige en essentiële steun aan elk startend ondernemer : voorbeelden van succes, delen van ervaring, bruggen bouwen om een eigen netwerk te starten, aanmoedigende begeleiding… Deze programma’s bieden zo echte oplossingen en concrete handvaten aan zij die durven, en dragen actief bij tot de welvaart van ons land.

Réseau Entreprendre Bruxelles, Netwerk Ondernemen en Réseau Entreprende Wallonie zijn afdelingen van het grote Réseau Entreprendre, een vereniging die meer dan 30 jaar geleden in Frankrijk door André Mulliez werd opgericht en vandaag in een tiental landen actief is. “Ondernemers voor ondernemers ” is het credo dat aan de basis ligt van het netwerk dat ” coaches ” – zelf ondernemers – linkt aan laureaten die begeleiding en advies zullen krijgen van hun coach.