De ondernemerscultuur

De zin om te ondernemen aanwakkeren bij de jongeren

De zin voor initiatief en een ondernemerscultuur aanwakkeren, dat is toekomstige generaties de kans geven te ondernemen, de plaats te zoeken en te vinden waar zij in onze samenleving het beste van zichzelf kunnen geven. Het is hen ook leren om zich steeds aan te passen in een steeds sneller veranderende wereld.

Gesteunde projecten

Avada Finance Event Elevate

Youthstart

Youthstart begeleidt kwetsbare jongeren tussen 16 en 30 jaar om hun ondernemingszin aan te wakkeren en hun ambities waar te maken. Youthstart biedt gratis een 8-daagse opleiding aan kanszoekende jongeren, waar ze zelfvertrouwen opdoen en hun ondernemingszin ontwikkelen. Tijdens deze korte, intensieve training benutten ze hun potentieel maximaal en nemen ze de controle over hun leven en hun toekomst.

Avada Finance Event Elevate

Vlajo

Via praktijk- en ervaringsgerichte programma’s, van in de kleuterklas tot aan de universiteit, wakkert Vlajo de ondernemingszin aan bij jongeren. Door de toekomstige generaties te laten ontdekken hoe zij het verschil willen maken, tracht Vlajo een generatie ondernemers te creëren.

Avada Finance Event Elevate

100.000 Entrepreneurs

100.000 Entrepreneurs België is opgericht in 2013 met als doelstelling vrijwillige ondernemers te laten getuigen in het secundair en hoger onderwijs, in Brussel en Wallonië, om zo jongeren van 13 tot 25 jaar de cultuur en zin voor ondernemen bij te brengen.