Groei en internationalisering

Scale-ups helpen bloeien

Pulse ondersteunt partners die scale-ups begeleiden in hun ambitieuze parcours naar internationale groei. Naast het acceleratorprogramma BEyond onder leiding van de stichting zelf, kiest Pulse programma’s te steunen die onze Belgische scale-ups helpen zo goed en zo snel mogelijk hun ambities waar te maken.

BEyond

BEyond werd in 2018 in de schoot van Pulse Foundation ontwikkeld met de bedoeling wereldleiders te maken van onze beste scale-ups.

Pulse Foundation koos dit intensieve acceleratorprogramma in leven te roepen om zo de Belgische meest beloftevolle technologische scale-ups een eersteklas springplank te bieden voor internationale expansie.

Wanneer zij slagen in hun ambities dragen deze bedrijven immers ten volle bij aan de missie van Pulse: door hun ondernemerschap liggen ze mee aan de basis voor de economische en sociale welvaart van ons land.

Beyond logo
beyond bootcamp 2019

BelCham

BelCham Mission in- NYC

BelCham ondersteunt Belgische start-ups en scale-ups om de Amerikaanse markt aan te boren met onder meer leertrajecten, events en een digitaal platform, BelCham Online.

BelCham bestaat al sinds 1919, oorspronkelijk om de Belgisch-Amerikaanse commerciële relatie aan te zwengelen na de oorlogsperiode en tegenwoordig om Europees ondernemerschap over de grenzen heen te promoten en faciliteren.
BelCham treedt als een on-demand partner op, met een uitgebreid netwerk over het hele land en biedt zowel administratief als strategisch advies.

Pulse steunt het “Benelux Catalyst” programma van BelCham.

BelCham logo