Toegang tot ondernemerschap

starters steunen

De programma’s van onze partners bieden de nodige en uitgebreide steun aan elk startend ondernemer: voorbeelden van succes, delen van ervaring, bruggen bouwen om een eigen netwerk te starten, aanmoedigende begeleiding… Deze programma’s bieden zo echte oplossingen en concrete handvaten aan zij die durven, en dragen actief bij tot de welvaart van ons land.

Réseau Entreprendre

Réseau Entreprendre Bruxelles is een afdeling van het grote Netwerk Ondernemen, een vereniging die meer dan 30 jaar geleden in Frankrijk door André Mulliez werd opgericht en vandaag in een tiental landen actief is.

“Ondernemers voor ondernemers”, is het credo dat aan de basis ligt van het netwerk dat coaches – zelf ondernemers– linkt aan laureaten die begeleiding en advies krijgen van hun coach. Het programma wordt aangevuld met workshops waar ze nieuwe tools leren kennen,
peers kunnen ontmoeten en goede praktijken kunnen uitwisselen.

Daar we een stukje geschiedenis delen en de netwerken hun meerwaarde binnen het ecosysteem van ondernemers blijven bewijzen, is Réseau Entreprendre al van aan de start een onmisbare partner van Pulse.

reseau entreprendre